Gyngemosehus er et specialiseret botilbud for voksne med autisme, OCD og krydsdiagnoser
Seneste på Gyngemosehus
Stillingsopslag
Bosted i Søborg søger socialpædagog
Et fantastisk dygtigt, og varmt team søger en sød kollega
Skal du være vores nye kollega. Vi er et team med en uhøjtidelig tone og som støtter og sparer med hinanden dagligt.
Et bosted uden weekendvagter
Arbejdstiderne er 4 dagvagter og 1 aftenvagt til kl. 20.00 (ingen weekender). Vi har personaledækning i tidsrummet fra kl. 07.00-22.00 og kl. 10-22 i weekender og på helligdage. Efter kl. 22 kan personalet kontaktes på bagvagtstelefon.
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt.
Hvem er vi
Vi er et uhøjtideligt og harmonisk team, der søger en kollega til at fuldende vores team på vores dejlige arbejdsplads Gyngemosehus Bosted i Søborg, som er i fortsat rivende udvikling. Vi er 9 fuldtidsansatte og 8 Aften-weekendvagter (pædagog- og psykolog studerende).
Vi har plads til 15 beboere fordelt i en opgang med 14 lejligheder i et nyere lejlighedskompleks beliggende ved den forhenværende Tv-By i Gyngemosen.
Vores beboere er ml. 18 – 50 år, primært med diagnoserne ASF, angst og OCD. Beboerne bor alene, eller deler lejlighed med en anden, og klarer selv egen personlig hygiejne i dagligdagen.
Stillingen
Det er vigtigt for os, at du brænder for målgruppen og er interesseret i at lære og udvikle dig inden for området. Du skal ligeledes være villig til at indgå i kollegial sparring og ikke være bange for at tage ansvar.
Vi ser det som en styrke hvis du er bekendt med procesdokumentation og har en god ordenssans, da der kan være en del registrering.
Dine opgaver vil være:
Vi forventer at du:
Som person trives du i et uformelt arbejdsmiljø, og du kan jonglere med mange bolde på samme tid. Gyngemosehus tilstræber at være med på nyeste teori og tilgange, hvorfor vi investerer i kompetenceudvikling og efteruddannelse. Vi forventer af dig, at du kan tilpasse dig nye arbejdsmåder og rammer. Du har en nysgerrig og åben tilgang til dine opgaver og dine kolleger omkring dig, og så skal du være ansvarsbevidst og vedholdende. Sidst men ikke mindst trives du med udfordringer og har en positiv tilgang overfor alsidigt og praktisk arbejde samt fællesskaber. Ligeledes er det klart at foretrække, at du selv gerne vil bidrage med højt humør til arbejdspladsen, og trives i et miljø med god stemning og mange grin, samtidig med at vi tager vores opgaver og ansvar alvorligt.
På Gyngemosehus har vi gode løn- og ansættelses vilkår.
Ansøgningen skal sendes til daglig leder, og indehaver Nicolai Viking på nivi@gyngemosehus.dk det er også muligt at ringe til Nicolai hvis du skulle have opklarende spørgsmål på tlf. 42618170.
I din ansøgning må du meget gerne beskriver, hvordan du ser at dine kompetencer kommer i spil i jobbet som vejleder og du skal også give mulighed for at vi kan indhente reference fra tidligere arbejdsplads/ledere. Det er også vigtigt du har set vores hjemmeside gyngemoshus.dk og kan genkende dig i metoder og redskaber.
Ansøgningsfrist 1 maj.
Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt anden uge i maj, så skynd dig at sende en ansøgning afsted.
Alle vil få svar på Deres ansøgning.
Vi håber at høre fra dig
På Gyngemosehus forsøger vi løbende at forbedre vores processdokumentation. Vi har derfor undersøgt mulighederne inden for dokumentationssystemer som i højrere grad kan understøtte det pædagogiske systemiske arbejde. Valget er faldet på dokumentationssystemet fra SEKOIA.dk Efter en indkøring på 3 md. må vi sige, at det fuldt ud har levet op til vores forventninger, bl.a. grundet en god supportservice, som har gjort at implamenteringen har været nem og gnidningsfri for personalet.
Januar 2024
Så kom tiden til vores halvårlige pædagogiske dage. Personalet tager to dage ud af huset, hvor vi fordyber os i områder, som har brug for et større gennemsyn og reflektion. Ud over faste gennemgangspunkter som pædagogisk grundlag og metoder, var det i denne omgang især vores procesdukmentation og målstyring som blev gennemset og forbedret. Vi havde også besøg af ekstern førsthjælpskonsulent, som opdaterede alle medarbejdere på brug af hjertestarter.
Det var nogle vellykkede dage og alle ser frem til at tage vores nye viden i brug.
oktober 2023
Vores faste konsulent Christina Sommer har opgraderet og opdateret os på den sidste nye viden, inden for autismeområdet. Det har været et langvarigt forløb over 8 gange, som vi har kaldt Autisme 2.0. Tak til Christina for endnu et proffesionelt og velforberedt kursusforløb. Især forløbet om visuelle redskaber er noget personalet på Gyngemosehus har taget til sig.
april 2023
På Gyngemosehus ser vi frem til det årlige tilsynsbesøg. Vi bruger aktivt den feedback og kritik der måtte komme. Vi kan med tilfredshed se, at vores arbejde med løbende systemisk refleksion, bære frugt og vi er positive over vores udvikling på flere punkter. Vi vil dog kigge kritisk på rapporten og arbejde fokuseret på at blive endnu bedre på de områder der italesættes som udviklingsområder.
Se tilsynsrapporten her Tilsynsrapport
april 2023
Gyngemosehus har ansøgt og fået godkendt et forløb hos socialstyrelsen. Projektet hedder "Borgerens progression og udvikling". Projektet løb hen over 6 md. med faste besøg af konsulenter fra Rambøll. Der var mange vigtige pointer og konkrete redskaber som vi har adopteret dirkete ind i vores hverdag på Gyngemosehus Især et tema om visuel borgerdokumentation var meget interssant og brugbart. Tak til Rambøll og Socialstyrelsen for et godt forløb.
oktober 2022
Som en del af vores fokus på systemisk kritik og bedre begrundet praksis, har personalegruppen erfaret, at vi manglede et fælles redskab, til systemisk at afdække pædagogiske reflektioner og strategier. Derfor har vi udviklet vores eget "skattekort", som har givet os et konkret og systemisk overblik. Skulle der være andre som er intersseret i at bruge redskabet, skal man være velkommen til at kontakte os for mere info.
september 2022
Faste fageksperter tilknyttet Gyngemosehus
Sune Bjørn Larsen, cand.psych.aut, Ph.D er uddannet cand.psyk i 2002, og har erfaring som selvstændig erhvervspsykolog fra 2005-2009 og efterfølgende som institutionsleder og centerchef i Københavns Kommune.
Sune har været tilknyttet Gyngemosehus siden år 2016, hvor han har fungeret som fast konsulent, hvor han bl.a har afholdt kurser og supervision i forhold til Low arousal. Sune har udgivet flere bøger om bl.a. ledelse og Low arousal. Sune fungerer i dag som fast sparring og supervision af ledelsen på Gyngemosehus.
Christina Sommer arbejder som psykologisk og pædagogisk konsulent og har siden 2006 specialiseret sig indenfor autismeområdet. Hun er uddannet fra Roskilde Universitetscenter med en Bachelorgrad i Socialvidenskab og en videre overbygning på psykologi. Christina har endvidere stor erfaring med at undervise, holde foredrag for og supervision af fagfolk, og har igennem en årrække samarbejdet med Landsforeningen Autisme, hvor hun har fungeret som kursusleder på kurser om: ’Angst og Autisme’, ’Spiseforstyrrelser og Autisme’ og Piger og Autisme’.
Christina har siden 2020 været tilknyttet Gyngemosehus. Hun har holdt flere kurser omkring ASF og er i dag fast tilknyttet som supervisor på Gyngemosehus inden for ASF.
Malene Klindt Bohni er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2005. Hun er specialiseret i udredning og behandling af OCD og angst. Desuden har hun en bred erfaring med en lang række andre psykologiske problemstillinger, herunder traumer, depression og stress.
Malene har været tilknyttet Gyngemosehus siden år 2018 og holder løbende kurser med personalet omkring behandling og pædagogisk tilgang til OCD.