"ord er intet, handling er alt"

Rummelighed:

Relationer, feedback, strukturVi skaber et hjem for beboerne


- særligt med fokus på vores relationer. Vi bruger vores egen personlighed i relationen for at forstå beboerne, og hvad de er motiverede til.


Vi har stort fokus på vores relationer, og vi giver aktivt feedback i samarbejdet med beboerne. Med inspiration fra det evidensbaserede Feedback Informed Treatment (FIT) ønsker vi at skabe en feedbackkultur, som skal medvirke til at udvikle vores faglighed, relationer og ligeværdigheden i LKbh.


Indimellem kan der opstå en modsætning mellem manges oplevelse af en hjemlig indretning og beboernes behov. For struktur og forudsigelighed er vigtigt, og det er særligt vigtigt for beboere med autisme på grund af deres vanskeligheder på områderne sprog/kommunikation, central coherence og eksekutive funktioner. Beboerne har svært ved at få overblik, svært ved at fastholde sig selv i et forløb, taber tråden, bliver afledt mv. Mange beboere i LKbh har vanskeligheder på disse områder men i forskellig grad. Dette kan være ganske omfattende vanskeligheder, som ikke bare forsvinder med årene.


Det betyder meget, at beboerne får så meget selvindsigt, at de er bevidste om deres vanskeligheder, og at de bliver klar over, at de ud over det sædvanlige har brug for støttesystemer. Der er ikke én bestemt metode, som er mest effektiv for alle. Det bedste er at kombinere, så strukturen passer til den enkelte og

formidles, så det giver mening. Det er ofte uvant for nyt personale inden for dette område at strukturere så detaljeret, som det er nødvendigt.Sådan taler vi om rummelighed på LKbh


  • Vi bruger os selv og giver noget af os selv


  • Vi ser muligheder


  • Vi lægger vægt på humorMetoder


  • Spørgsmål til feedback (SRS)

LKbh § 107

 

"ord er intet, handling er alt"

 

LKbh er et midlertidigt § 107 botilbud under

serviceloven for psykisk sårbare indenfor områderne:

 

- ASF Autisme spektrum forstyrrelser

- OCD

- AngstLKbh § 107 ApS

 

Gyngemose Parkvej 4D, 6-TH

2860 Søborg

 

CVR nr.: 3727 6391

 

EAN nr.: 579 720 002 6323

Copyright © LKbh § 107, Dan 2018-2020