Foredrag og undervisning

Det er vigtigt man som virksomhed arbejder efter en rød tråd. LKbh's værdier og pædagogiske tankegange er nogle af de elementer jeg er ude at holde foredrag om.

Derudover har jeg bl.a. holdt foredrag om flg. emner:

  • Kost og motionens egenskaber, når man har ADHD
  • ADHD og angst
  • Mit liv med ADHD
  • Pædagogiske redskaber til at tackle diagnoser

Jeg har bl.a. tidligere holdt foredrag for flg.:

  • ADHD forældregruppe Sydjylland
  • Egå Gymnasium
  • Psykiatri Sommerskole for sygeplejerskestuderende i Roskilde
  • Forældregruppe for pårørende med ADHD i Nordjylland

Uddrag af  reference:

Psykiatri Sommerskole 2012, projektleder Inger Kuch Poulsen siger:
"Lotte holdt et fantastisk oplæg på sommerskolen for sygeplejestuderende. Hun fortalte en gribende historie om, hvordan hun hele sit liv har kæmpet med symptomer på ADHD uden at vide, at det var grunden til en konstant indre uro og angst. Lotte er en blændende oplægsholder - hun er struktureret, tydelig og reflekteret omkring sin sygdom. Da Lotte selv i mange år har arbejdet med unge med forskellige diagnoser, har hun en både faglig og menneskelig viden, som de sygeplejestuderende lærte rigtig meget af og som de kan bringe med sig videre i deres kommende arbejde som sygeplejersker."

Lidt information om sommerskolen:

Sommerskolen for psykiatriinteresserede sygeplejestuderende blev afholdt som en faglig festival i de smukke grønne omgivelser på Psykiatrisk Center Sct. Hans lige ned til Roskilde Fjord. Undervisningen foregik i et stort cirkustelt og de studerende overnattede i medbragte telte. Sommerskolen varede 3 dage og der deltog 55 studerende (se billede).

Ved afslutningen på sommerskolen fik de studerende udleveret et evalueringsskema. De studerende blev spurgt om: Hvad har gjort størst indtryk på dig?:

"De personlige fortællinger, specielt Lotte Kaspersen og Anne-Mette Juul"
"De personlige fortællinger har brændt sig fast på en hel særlig måde"
"De personlige fortællinger, jeg var dybt imponeret og rørt, meget lærerigt og gribende interessant"


Inger Kuch Poulsen
Uddannelseskonsulent
Region Hovedstadens Psykiatri
Kvalitets- og Udviklingsafdelingen

Lotte Kaspersen og Henrik Rindom på Sommerskolen

Generalforsamling i ADHD-foreningen, lokalafdeling Storkøbenhavn, Uddrag af feedback:

Marlene Magnus Sommer
Stor ros til stærke Lotte!!

Tina Pauli Ja stor ros til Lotte  det kunne ligeså godt ha været min historie jeg havde bare ikke sporten som fokus men en anden ting.. Og så lige de godt 10 år senere... Men opvæksten generthed angst hyperventileren ønske om at dø angst for stort set alt medicin mm

Ann Barbara Birkmand kan kun tilslutte mig - måtte sgu da lige fælde en tåre lige pludselig  Tak for dig, Lotte Kaspersen

Marlene Magnus Sommer Hun var så fantastisk! Endelig følte jeg mig ikk så alene! Jeg kunne se prikker som ligeså godt kunne ha været til mit puslespil. Ved godt det måske er at er at presse citronen! Men jeg er stor fan af en sangerinde og har altid følt at hun gav mig den største følse af selvforståelse. Men Lotte har modbevist det!

Kristina G Sandorf Vidste godt i ville ha glæde af lotte LKbh/Lotte Kaspersen, opgangsfællesskaber v. Søborg, derfor jeg bad jeg møde op. . . Og ved vi sagtens Kan få lotte ud i cafen engang når vi er oppe igen og det hele køre ...

 

Ring på 2299 8798 eller mail for tilsendelse af brochurer om foredrag.